SOPHARMA TRIBESTAN

НАЈЕВТИНА ЦЕНА ВО СВЕТОТ

SOPHARMA TRIBESTAN

Софарма 1ТП2Т

Софарма Tribestan во светот се користи за зголемување на нивото на машкиот полов хормон, тестостерон. Голем број спортисти го земаат со цел да добијат чиста мускулна маса.

Софарма Tribestan е производ од растително потекло, извлечен со специјална технологија од бугарското растение Tribulus Terrestris. Софарма 1ТП2Т не само што влијае на производството на тестостерон, хормонот одговорен за машката сила, моќ и издржливост, туку и ја подобрува потенцијата, го забрзува метаболизмот и е добар помошник за акумулација на енергетски резерви и зголемување на мускулната маса.

Добро познат факт е дека Софарма 1ТП2Т има корисен ефект врз нервниот систем и го намалува нивото на холестерол. Софарма Tribestan е претежно познат по неговото благотворно дејство врз либидото и сексуалната функција. Покрај тоа, значително го продолжува времетраењето на ерекцијата и ја подобрува сперматогенезата.

Клиничките студии докажуваат дека бугарскиот Tribulus Terrestris влијае на нивото на хормоните без, сепак, да предизвика нарушување на нивната рамнотежа. Се верува дека има позитивен ефект врз метаболизмот на мастите и регулирањето на нивото на холестерол. Истражувањата покажуваат дека е можно производите како Софарма 1ТП2Т со вистински бугарски Tribulus Terrestris да имаат благо диуретично дејство и да ги поддржуваат функциите на црниот дроб. Се верува дека може да помогне дури и во лекувањето на импотенција.

Софарма Tribestan главна предност во однос на другите слични производи на пазарот е тоа што е од растителна основа и нема негативни ефекти врз кардиоваскуларниот систем.

Ова е клучот не само за сексуалната активност и сексуалната моќ, туку и за добрите спортски достигнувања, силата, издржливоста, самодовербата и многу повеќе.

Софарма Tribestan е достапна по непобедлива цена во нашата продавница Софарма.

БЕСТСЕЛЕРИ

mk_MKМакедонски јазик