SOPHARMA TRIBESTAN

NË TË GJITHË BOTËN CMIMI MË I LIRË

SOPHARMA TRIBESTAN

Sopharma Tribestan

Sopharma Tribestan përdoret në mbarë botën për të rritur nivelet e hormonit seksual mashkullor, testosteronit. Një numër atletësh e marrin atë me qëllim të fitimit të masës së dobët të muskujve.

Sopharma Tribestan është një produkt me origjinë bimore, i nxjerrë me një teknologji të veçantë nga uzina bullgare Tribulus Terrestris. Sopharma Tribestan jo vetëm që ndikon në prodhimin e testosteronit, hormonit përgjegjës për forcën, fuqinë dhe qëndrueshmërinë mashkullore, por gjithashtu përmirëson potencën, përshpejton metabolizmin dhe është një ndihmës i mirë për grumbullimin e rezervave të energjisë dhe rritjen e masës muskulore.

Është një fakt i njohur se Sopharma Tribestan ka një efekt të dobishëm në sistemin nervor dhe ul nivelin e kolesterolit. Sopharma Tribestan njihet kryesisht për efektin e tij të dobishëm në epshin dhe funksionin seksual. Përveç kësaj, zgjat ndjeshëm kohëzgjatjen e ereksionit dhe përmirëson spermatogjenezën.

Studimet klinike vërtetojnë se bullgari Tribulus Terrestris ndikon në nivelin e hormoneve, por megjithatë nuk shkakton shqetësime në ekuilibrin e tyre. Besohet se ka një efekt pozitiv në metabolizmin e yndyrës dhe rregullimin e niveleve të kolesterolit. Studimet tregojnë se është e mundur që produkte të tilla si Sopharma Tribestan me Tribulus Terrestris të vërtetë bullgar të kenë një efekt të butë diuretik dhe të mbështesin funksionet e mëlçisë. Besohet se mund të ndihmojë edhe në trajtimin e impotencës.

Avantazhi kryesor i Sopharma Tribestan ndaj produkteve të tjera të ngjashme në treg është se është me bazë bimore dhe nuk ka efekte negative në sistemin kardiovaskular.

Ky është çelësi jo vetëm për aktivitetin seksual dhe fuqinë seksuale, por edhe për arritjet e mira sportive, forcën, qëndrueshmërinë, vetëbesimin dhe shumë më tepër.

Sopharma Tribestan është në dispozicion me një çmim të pakrahasueshëm në Dyqanin tonë Sopharma.

SHITESIT ME TE MIRE

sqShqip