Sopharma Tribestan – 3-PAKETA (3 x 60 tableta) – ÇMIMI ME ZBRITJE
Ofertë!

Sopharma Tribestan – 3-PAKETA (3 x 60 tableta) – ÇMIMI ME ZBRITJE

67,77

SKU: 3800010643115-3 Kategori:

Informacion shtesë

Prodhuesi

Sopharma

Markë

Sopharma Tribestan

Shuma

3 x 60 tableta

EAN

3800010643115

Sopharma Tribestan është produkti numër 1 për rifitimin e fuqisë seksuale!

Përshkrim

 • Një produkt natyral i bazuar në teknologjinë origjinale që stimulon funksionet e sistemit seksual.
 • Përmban ekstrakt të thatë të barit bullgar Tribulus terrestris.
 • Veprim i përgjithshëm tonik gjatë stresit fizik dhe mendor.
 • Rrit libidon, forcën dhe kohëzgjatjen e ereksionit.
 • Zbatohet për:
 • shqetësime seksuale te meshkujt-epsh i ulët, probleme me ereksionin
 • impotencë
 • infertilitet i bazuar në oligozoospermi (numër i ulët i spermës)
 • infertiliteti pas operacionit të varikocelës
 • sindromi klimakterik dhe post-kastrimit tek femrat
 • Zgjat kohëzgjatjen e marrëdhënies.
 • Suplement ushqimor.

Impotenca është një term i gjerë për dobësimin e seksualitetit mashkullor - 152 milionë meshkuj vuajnë në mbarë botën dhe studimet tregojnë se në vitin 2025 numri i tyre do të jetë tashmë 350 milionë. Bëhet fjalë për një çrregullim të funksionit seksual te meshkujt, në të cilin ereksioni dobësohet në atë masë saqë marrëdhëniet seksuale bëhen të pamundura. Çdo mashkull të paktën një herë në jetë ka pasur një situatë të ngjashme dhe kjo është normale (arsyeja mund të jenë një sërë faktorësh) por kur fillon të ndodhë shpesh, atëherë tashmë është një problem që quhet impotencë. Ndodh te meshkujt pas moshës 45-50 vjeç, por shpesh shfaqet edhe te meshkujt më të rinj. Gjëja më e mirë është se tani ka preparate të mrekullueshme natyrore që rrisin fuqinë seksuale dhe mbështesin funksionin seksual.

Sopharma Tribestan është produkti numër 1 me veprim të përgjithshëm tonifikues, duke stimuluar funksionet e sistemit seksual dhe duke përmirësuar punën e prostatës. Është gjithashtu një mjet efektiv për trajtimin e problemeve të ndryshme - steriliteti tek burrat dhe gratë, impotenca dhe libido e reduktuar, sindroma klimakterike dhe pas-kastrimit tek gratë, përmirëson metabolizmin e lipideve. Sopharma Tribestan është një produkt krejtësisht natyral i bazuar në efektin e jashtëzakonshëm të barit të mirënjohur bullgar Tribulus Terrestris. Që nga kohët e lashta, Tribulus Terrestris përdoret për trajtimin e infeksioneve urinare, si diuretik, dhe që nga vitet '80 është përdorur intensivisht për të përmirësuar fuqinë dhe pjellorinë, për manifestimet klimaterike tek gratë, për ndërtimin e masës muskulore. Ndikimi i Tribulus Terrestris në disa funksione të sistemit riprodhues është i pabesueshëm. Nën ndikimin e tij tek femrat rritet hormoni folikul-stimulues dhe estradioli, tek meshkujt hormoni luteinizues dhe testosteroni, gjë që shpjegon efektin pozitiv në epshin dhe ushtrimet fizike. Sopharma Tribestan gjithashtu ka një efekt pozitiv në infertilitet - rrit numrin dhe përqindjen e spermatozoideve të lëvizshme. Sopharma Tribestan rrit dëshirën seksuale dhe shpeshtësinë e marrëdhënieve me ereksione të mira që në ditën e 10-të të trajtimit. Libido dhe ereksioni përmirësohen, edhe te pacientët me diabet. Tek femrat, Sopharma Tribestan lehtëson simptomat që lidhen me menopauzën - afshet e nxehta, rritet libido dhe përmirësohet gjendja psiko-emocionale.

Si përfundim, mund të themi se me Sopharma Tribestan çdo mashkull do të jetë sërish i sigurt në vetvete!

Mënyra e administrimit

Si tonik - 1-2 tableta, 3 herë në ditë gjatë ngrënies.

Për trajtimin e çrregullimeve seksuale tek meshkujt, doza dhe kohëzgjatja e trajtimit përcaktohet nga natyra dhe ashpërsia e gjendjes, me regjimin standard të dozimit 1-2 tableta, 3 herë në ditë. Kohëzgjatja e trajtimit nuk duhet të jetë më pak se 90 ditë.

Tek gratë, trajtimi është gjithashtu individual dhe varet nga ashpërsia e sëmundjes. Zakonisht, doza është 1-2 tableta 3 herë në ditë.

Në rast të sindromës postmenstruale dhe klimakterike, trajtimi zgjat 60-90 ditë. Pas arritjes së përmirësimit, doza reduktohet në 2 tableta në ditë për 50-60 ditë (doza e mirëmbajtjes).

Për dislipoproteineminë, Sopharma Tribestan administrohet 2 tableta 3 herë në ditë.

Kohëzgjatja e trajtimit duhet të jetë jo më pak se 3 muaj. Sopharma Tribestan mund të përshkruhet në një dozë 3 herë në ditë për një tabletë pa ndërprerje deri në një vit.

Përmbajtja në 1 tabletë Sopharma Tribestan të veshur me film

250 mg ekstrakt i thatë i Tribulus terrestris L. bullgar (furostanol saponins).

Mos përdorni Sopharma Tribestan në rast të

 • Hipersensitiviteti ndaj substancës aktive ose ndonjë prej përbërësve ndihmës;
 • Sëmundje të rënda kardiovaskulare dhe të veshkave;
 • Adenoma e prostatës;
 • Fëmijët nën moshën 16 vjeç;
 • Shtatzënia dhe ushqyerja me gji.

Informacion shtesë

Prodhuesi

Sopharma

Markë

Sopharma Tribestan

Shuma

3 x 60 tableta

EAN

3800010643115

Sopharma Tribestan – 3-PAKETA (3 x 60 tableta) – ÇMIMI ME ZBRITJE

67,77

sqShqip